Tēla formēšana un rotaslietas

Kā izvēlēties un pieskaņot juvelierizstradājumus, lai tie atbilstu jūsu personībai, individuālai gaumei un apģērba skapja saturam, un kā nodrošināt, lai jūsu juvelierizstrādājumu kolekcijas izmantošana nekļūtu garlaicīga. Ja ne vienmēr jums ir atbilde uz šiem jautājumiem, piedāvājam jums dažādus praktiskus padomus, kuri varbūt būs noderīgi.

Slāņojiet gredzenus, krelles un aproces

Kāpēc gan nesākt veidot sava tēla formēšanu ar juvelierizstrādājumu palīdzību tā, lai tas ir ļoti jautri un oriģināli? Ļaujiet sev eksperimentēt ar kontrastējošiem dažādu rotaslietu garumiem, formām, izmēriem, tekstūru un krāsām, formējiet dažādu rotaslietu slāņus.

Piemēram, ja vēlaties slāņot kakla rotaslietas, izvēlieties dažāda garuma - tie padarīs spilgtāku jūsu seju. Kombinējot dažādas formas, krāsas un tekstūras rotaslietas tā pat var izveidot satriecošu rezultātu. Izvēloties aproces, varat apvienot vairākas spīdīgas un spilgtas aproces, kuras jums ejot pa ielu skanēs un dzirkstēs. Tostarp gredzenus varat saskaņot un varat komplektēt pašos dažādākajos veidos. Ko jau runāt par to, ka slāņot varat pat un auskarus. Tātad, drosmīgi eksperimentējiet, kamēr visbeidzot atradīsiet jums iepatikušos un piemērotus rotaslietu kombinējumus.

Ziniet, kad apstāties

Izvēloties pārāk daudzas izskata detaļas, var krietni aizšaut garām. Visdrīzāk daudzi ne vienu reizi redzēja tā „izrotātu“ cilvēku. Tātad, ja nolēmāt slāņot kakla rotaslietas, rokām domātas rotaslietas slāņot visticamāk nenāksies. Ja aizāķējāt lielus, spilgtus un ļoti acī krītošus auskarus, jūsu kakla rotaslietai vajadzētu būt smalkai, ne tādai spilgtai vai no tās vispār vajadzētu atteikties (no otras puses, skaists auskaru pāris, saderāms ar krelli, var izskatīties vienkārši nevainojami). Visdažādākās krāsās un savā starpā nesaskaņota dārglietu nēsāšana ir sliktas gaumes pazīme, un tā nebūt nepalīdzēs izveidot nevainojamu tēlu. Nolemjot savu tēlu atdzīvināt ar dažiem dažādiem aksesuāriem, neaizmirstiet slavenās dizaineres Koko Šaneles noteikumus – „pirms izejot no mājām, paskatieties spogulī un noņemiet vienu aksesuāru“.

Droši saskaņojiet dažādus metālus

Nedaudz agrāk modes pasaulē bija īsts, iespējamais grēks, vienlaikus nēsāt rotaslietas, kas bija izgatavotas no dažādiem krāsainajiem metāliem. Tomēr šodien šis noteikums neeksistē. Stila speciālistu viedoklis, nemaz nav nepieciešams rotāt sevi tikai ar sudraba vai tikai zelta rotaslietām.

Tad, ja kombinēsiet no dažādiem krāsainajiem metāliem izgatavotus gredzenus, krelles vai aproces, neaizšausiet garām. Tādā veidā varbūt izveidosiet unikālu savu izskatu, kurš sniegs jums lielāku burvību un ekskluzivitāti.

Kam pievērst vairāk uzmanības – rotaslietām vai apģērbam?

Ikdienas tēla formēšanā ir svarīga vēl viena lieta, t.i., kam vēlēsieties veltīt lielāku uzmanību – rotaslietām vai apģērbam?

Vienkāršus un pelecīgus apģērbus varat visparīgi transformēt, ja piemēroti izvēlesieties aksesuārus un saskaņosiet juvelierizstrādājumus. Var pielāgot juvelierizstrādājumus, kuri ar pat un ļoti vienkāršu izskatu „pacels tos jaunajai dzīvei“. Tomēr ja jūsu apģērbi ļoti grezni vai vienkārši vilktin velk apkārtējo uzmanību, būtu saprātīgi ir uzsposties ar mazākiem un vienkāršākajiem juvelierizstrādājumiem, kuri ne aizēnotu nēsājamus apģērbus.

Nekāda verdzības mode

Daudzi no mūsu apkārtnes visdrīzāk ir cilvēki, kuri vienkārši sajuka prātā pašreizējo modes tendenciju dēļ. Modei neizbēgami ir viena vai citāda ietekme mūsu izvēlētajai garderobei - un tas nav slikti. Tomēr modes tendenču labad patiešām nevajadzētu atteikties no savas gaumes un iecienītā stila, kurš jums ir piemērots. Akli sekot modei maz pa mazam nesaprātīgi, jo var zaudēt savu personības individualitāti un unikalitāti. Tāpēc ātrāk drosmīgi uzlabojiet savu gaumi, audzējiet skaistuma saprašanu, radiet īpatnēju stilu, kurš būs unikāls un tas pastiprinās ar pašapmierinājumu, palīdzēs justies labāk un brīvāk.

Juvelierizstradājumus

Nekāda verdzības mode