Par cik nopirkt saderināšanās gredzenu?

Saderināšanās ceremonija - notikums, kurš appīts ar dažādiem jautājumiem, kuru atkārtot visbiežāk iespēju neturēsiet. Ja vēlaties pārsteigt mīļoto un izveidot ideālus svētkus abiem, vajaga atbildēt uz daudz jautājumiem. Viens no vissvarīgākajiem daudzu līgavaiņu nomācošiem jautājumiem ir tas, par cik vajadzētu pirkt saderināšanās gredzenu? Lasiet gredzentins.lv ceļvedi par to, kā iegādāties vēlamo saderināšanās gredzenu, nepārsniedzot savas finansiālās iespējas.

Nosakiet budžetu

No daudziem varat dzirdēt, ka budžeta noteikšana ir pirmais solis, plānojot kāzas. Tomēr, šo soli nevajadzētu palaist garām un plānojot saderināšanos. Tā kā saderināšanās gredzena cena var svārstīties no dažiem simtiem eiro līdz desmitiem tūkstošu, ir svarīgi precīzi novērtēt un aprēķināt, cik daudz jūs vēlaties tērēt svarīgākajam saderināšanās ceremonijas simbolam.

Izvēlieties metāla sakausējumus

Visbiežāk saderināšanās gredzeni ir izgatavoti no zelta. Un, lai gan tradicionālus šo gredzenu variantus iedomājieties izgatavotus no baltā zelta, citas krāsas gredzeni ir izgatavoti no šī dārgmetāla tā pat ir populāri. Ņemiet vērā, ka izvēloties dzelteno zeltu, būsiet parliecināti, ka jūsu mīļotajai vēloties saderināšanās gredzenu nēsāt kopā ar laulību gredzenu – tie lieliski derēs kopā. Šeit ir svarīgi pievērst uzmanību, ka krāsa nenosaka zelta cenu. Zelta izstrādājumu cena pieaug kopā ar tās provi (tīra zelta daļiņu daudzumu sakausējumā). Attiecīgi, jo lielāka proves un svara gredzena apmale, jo lielāka summa tiks novērtēta.

Izvēlieties dārgakmeņus

Visizplatītākais ar saderināšanos minēts dārgakmens ir dimants. Sava dzidruma un izturības dēļ, dimants saistīts ar tīrību, pašatdevi, uzticību un vārda spēku. Šīs īpašības un nosaka, ka sākotnējās mīlestības savienojumu simbolizētu tieši šis akmens. Un, lai arī dimanti ir zināmi savu iespaidīgu summu dēļ, par kurām tos var iegādāties, gredzentins.lv piedāvā nebaidīties, jo dimanti ir dažādu karātu, tad tiešām izdosies izvēlēties savam budžetam piemērotu gredzenu, kurš būs izrotāts ar šo dārgakmeni. Izvēloties gredzenu ar dimantu izmantojiet dimantu izmēru salīdzināšanas funkciju, kuru atradīsiet gredzentins.lv lapā. Šeit, vienkārši velkot skalu varēsiet novertēt kā noteikta izmēra (karātu) dimants izskatās uz rokas.

Trīs soļi

Vēlamies cik iespējams labāk atvieglot jūsu ceļu, iegādājoties izcilu saderināšanās gredzenu, tāpēc sagatavojām jums gredzena izvēles piemēru par pieejamu 300 eiro summu.

  • Pirmais solis: šķirojiet kritērijus. Izvēlējāmies vēlamo 300 eiro robežu, baltā zelta sakausējumu un dimanta svarus.
  • Otrais solis: izvēlieties iepatikušos modeli. Saderināšanās gredzens ar dimantiem „Briljanta Pušķis 17”, cena - 270 eiro.
  • Trešais solis: izvēlieties nepieciešamo izmēru

(lasiet, kā uzzināt meitenes gredzena izmēru)

Izmantojot šos trīs soļus, jūsu budžetam atbilstošu saderināšanās gredzenu izvēlēsieties ātri un vienkārši. Tiem, kuri baidās iegādaties gredzenu internetā, gredzentins.lv juvelierizstrādājumu veikals piedāvā apmeklēt fizisko veikalu, kur vēlamo gredzenu varēsiet apskatīt, un tiem, kas šaubās, profesionāļu komanda noteikti palīdzēs atrast to, ko meklējat.