Padomi, plānojot saderināšanos 2020

Pat ja šķiet, ka viss kas ir nepieciešams saderināšanām ir patiesas jūtas un gredzens, tuvojoties bildināšanas brīdim, rodas arvien vairāk jautājumu. Pieredzējusi gredzentins.lv juvelieru komanda dalās ar ieskatiem par to, kas jums jāzina, gatavojoties saderināšanās ceremonijai un kā bildināt. Lasiet tālāk un apsolām, ka bildināšanas process paies gludi, bet rezultāts - siltas atmiņas no šīs īpašās dienas.

Vai abi esiet gatavi?

Pirmā lieta, kuru jums ka pārim jāizdara, pirms svārstot vedības, izlemt, vai abi esiet gatavi saderināties. Uzziniet to atbildot uz šiem vai līdzīgiem jautājumiem: vai esiet gatavi apsolīt visai dzīvei un protams vai iedomājaties dzīves veidošanu ar izvēlēto cilvēku? Uzzināt savas partneres atbildes varēsiet tikai sirsnīgas sarunas laikā, pēc kuras nevajadzētu būt nekadām šaubām. Tā pat pirms bildinot, savus plānus un topošas saderināšanās varat aprunāt ar topošu līgavas tēvu. Lai gan šī ir sena tradīcija, daudzos pāros tā parāda cieņu pret topošajām vīramātēm.

Kādu vēlaties saderināšanās?

Ir vairāki ārkārtīgi ekstravaganti un oriģināli bildināšanas piemēri. Bildināšana zem ūdens, futbola laukumā, koncerta laikā vai kinoteātrī pārsteigs jau ne katru. Tomēr pirmais solis, gatavojoties saderināšanās, ir plānot vietu, kur to izdarīsit. Izvēloties bildināšanas vietu ņemiet vērā gan savas, gan mīļotās rakstura īpašības un vēlmes. Varbūt jūsu meitenei pārāk liela uzmanība auditorijā asociējas ar šausmām un no tās dienas viņa atcerētos tikai to, kā baidījās. Tā pat un jums, un ja nezināt, ka jūsu izvēletā mīļi pateiktu „jā” tūkstots cilvēku pūļa priekšā, tomēr jums tas izskatās neiedomājama misija – atsakāties no šīs idejas un bildiniet tā, kā jums būs patīkamāk. Atcerieties, ka bildināšanas veids nav jūsu mīlestības spēka izmērs.

Izvēlieties gredzenu

Daudzi piekritīs, ka varbūt svarīgākais saderināšanās simbols ir gredzens, dāvinājams izredzētajai. Lai izvēlētos miļotās sapņu atbilstošu gredzenu, ar minējumiem jautājiet viņas pašas, viņas draugu vai tuvinieku, un tā pat paļaujieties jau to pieredzējušo vīriešu viedokļiem. Nostādiet iespējamo budžetu un ķerieties uz meklēšanu. Meklējot saderināšanās gredzenu, svarīgi zināt meitenes gredzena izmēru, kurš atbilst, iegādasieties ideāli derošu svarīgāko saderināšanās atribūtu.

Ko teikt bildinot?

Visticamāk vien neviens jebkad bildinājis vīrietis piekritīs, ka pat ja un viņš bija sagatavojis romantisku runu, lemtais mirklis galvā ņudzēja tik domas kā neaizmirstot vismaz jau galveno jautājumu. Ja tomēr savu piedāvājumu vēlaties sākt ar skaistu ievadu, pierakstiet to uz lapiņas, kuru turiet pie sevis, jo vajadzības gadījumā varēsiet atcerēties svarīgus vārdus. Saderināšanās ir ārkārtīgi jūtīgs notikums, kura laikā varat atklāties ar visu sirdi un izteikt īpašas jūtas savai izvēletajai, tad neatturiet sevi un neļaujiet vārdiem un uztraukumam patraucēt jūsu emocionālajai atvēršanai, nu un ja aizmirsīsiet ko velējāties pateikt, vienkārši runājiet no sirds un viss izdosies jauki.

Ko darīt tālāk?

Daži pāri izvēlas saderināšanos paziņot uzreiz un skaļi, ieraksti socialajos tīklos, zvani un ziņojumi tuviniekiem un draugiem tas viss ir raksturīgi šādam priekam. Rietumos populāri saderināšanās gadījumā sarīkot ballītes, uzaicinot visus ar kuriem ar šo ziņu vēlams padalīties. Tas, kā vēlaties paziņot par šo notikumu ir tikai jūsu vienošanās, tomēr ja vēlaties ar šo jaunu statusu papriecāties tikai divatā un neatbildēt uz neizbēgamiem nākotnes laulību jautājumiem, neklusēt par saderināšanos nav slikti.

Paziņojot par saderināšanos un par tām papriecājoties, varat sākt plānot topošas kāzas. Sabiedrībā laiks, kad pēc saderināšanās jābūt saplānotām kāzām ir appīts ar mītiem un neeksistējošiem noteikumiem. Iesakām runāt ar savu partneri un izlemt kad vēlaties un esiet gatavi laulībai, jo saderināšanās derīguma laiku nolemiet paši, nu un laulībā obligāti spert soli apzināti, bet ne tad, kad vēlas radinieki vai draugi.

Neatkarīgi no tā, kā jūs saderināsieties, svarīgi atcerēties, ka katrs pāris ir unikāls un atšķirīgs, tad jūsu saderināšanās būs vislabākās kad ņemsiet vērā savas vēlmes. Gredzentins.lv komanda cer, ka šie padomi jums palīdzēs, plānojot saderināšanās un vēlē svinēt jūsu nākotnes savienību!