Gredzena izmērs: kā noteikt, nesabojājot pārsteigumu?

Bildināšana bieži paredzēta kā patīkams pārsteigums izvēlētajai, tomēr vēloties pārsteigt mīļoto un izveidot mirkli, kuru atcerēsieties visu dzīvi, neizbēgami vajadzēs apdomāt ne vienu detaļu. Pat ja jūs zināt savas meitenes gaumi un esat izvēlējies viņas sapņu gredzenu, pareiza gredzena izmēra izvēle var kļūt par atbildību pastiprinošu apstākli. Steidzam jūs nomierināt, ka ar gredzentins.lv komandas padomu palīdzību gredzena izmēra noteikšana nebūs grūts izaicinājums. Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kā pārsteigt meiteni ar viņai piemērotu saderināšanās gredzenu!

Paņemiet viņas esošo gredzenu

Tas, iespējams, ir viens no vienkāršākajiem un uzticamākajiem trikiem, kā uzzināt mīļotās gredzena izmēru. Viņai neredzot, paņemiet viņai piederošo gredzenu un nomēriet to. Šeit ir svarīgi atzīmēt, ka bieži vien cilvēku pirkstu izmērs atšķiras ne tikai atkarībā no paša pirksta, bet arī no rokas. Tāpēc mēģiniet atrast gredzenu, kuru meitene nēsā vismaz uz tās pašas rokas, uz kuras plānojat vilkt topošu mīlas simbolu.

Izmerīt esošo gredzenu varat dažādos veidos. Aiznesiet to juvelieriem, kuri izvēlēsies gredzenu, kas atbilst jūsu izmēram, vai izmēriet to paši. Lai izmērītu gredzenu, novietojiet gredzenu uz papīra lapas un apvelciet tā vidējo pusi. Apvelkot, pielieciet apli pie zemāk sniegtās izmēru shēmas un izvēlieties vislabāk atbilstošu izmēru.

Paūdziet palīdzību draugiem un radiniekiem

Jūsu izvēlētās draudzenes vai ģiemenes sievietes tiešām mīļi jums palīdzēs izvēlēties saderināšanās gredzenu. Palūdziet, ka kopā viņas dotos uz juvelierizstrādājumu veikalu, izliekoties, ka meklē kaut ko sev un pamudinātu jūsu mīļoto pielaikot viņai iepatikušos pirksta rotaslietu. Tādā veidā ne tikai saņemsiet informāciju par gredzena izmēru, tomēr vēl neesat izvēlējies pašu gredzenu, uzzināsiet viņas vēlmes un apliecinām, ka uzdāvināsiet izvēlētās sapņu gredzenu.

Salīdziniet viņas pirkstus ar saviem

Neparasts veids uzzināt mīļotās gredzena izmēru, ir salīdzināt savas rokas pirkstus ar viņas. To varat izdarīt vienkārši vizuāli novertējot savas un viņas pirkstu atšķirības. Varbūt jums ir līdzīga izmēra pirksti? Vai varbūt tie ir ievērojami mazāki? Šajā gadījumā jūs varat arī aizņemties viņas gredzenu, uzvelciet to uz pirksta un apvelciet vietu, kur gredzens viegli iederas. Atzīmēto perimetru izmēriet, apsienot ar diegu, tā uzzināsiet gan noteiktu viņas gredzena izmēru. Gredzentins.lv profesionāļi apliecina, ka ja pat ierodoties ar vienkārši apvilkto pirkstu, juvelieri izmēru izmerīs jūsu vietā un kopā izvēlēsies piemērotu gredzenu.

Pajautājiet viņai

Daudzums pāru vienā vai otrā attiecību brīdī dalās ar domām par plānoto laulību, tad uzmanīgi uzsākot tēmu par saderināšanos, padalieties ar savām cerībām un uzziniet jums svarīgas detaļas. Pajautājiet par vēlamo gredzena stilu un izmēru, jūs nesabojāsiet pārsteigumu, un tā pat atvieglosiet bildināšanas procesu sev un nomierināsiet meiteni, viņai nezinot, ka izvēlēsieties atbilstošu gredzenu.

Neuztraucieties, gredzena izmēru var mainīt

Vēlamies nomierināt, ka ja pat un neizdosies precīzi trapīt ar gredzena izmēru, to vienmēr varat koriģēt. Jums vienkārši vajadzēs viņu nogādāt pie juveliera, kur jums mīļi palīdzēs. Tomēr šajā gadījumā iesakām izvēlēties nedaudz lielāku gredzena izmēru, jo ir vieglāk samazināt gredzenu nekā pagarināt.

Ceram, ka izmantojot mūsu padomus, gredzena izvēle kļūs par patīkamu procesu. Novēlam patīkamu saderināšanās sagatavošanu!