5 oriģinālie veidi bildināt

Daudzi līgavaiņi tiecas, kad saderināšanās būtu ne tikai nākotnes savienības simbols, bet tā pat neticama pieredze un pārsteigums mīļotajai. Ja zināt, ka vēlaties īpašu un neticami neaizmirstamu saderināšanos, lasiet gredzentins.lv izvēlētos piecus oriģinālus bildināšanas veidus, kurus izdosies īstenot un ja pat un domājat, ka neprotat darīt pārsteigumus!

1. Dzīves filma

Šī gada sākumā filmu veidotājs Lī Ehlers saderināšanās saplānot ņēma palīgā savas profesijas zināšanas. Uzaicinot mīļoto uz „Dusošas skaistules” animācijas filmas izskatīšanu, visa zāle vēroja viņas izvēlētās reakciju, kad viņa saprata, ka filma patiesībā bija animēta kā viņu abu mīlestības stāsts, kura beigās no aizkulisēm izlīda Lī un izrunāja liktenīgos vārdus. Protams, varat aizņemties Lī ideju, tomēr apliecinām, ka nevajaga būt par kino profesionālu, ja meiteni vēlaties pārsteigt līdzīgā veidā. Izveidojiet īsu mākslas sižetu, kur pastāstat par savām jūtām, jūsu mīlestības stāstu, bet varbūt pajokosiet, kā viņas dēļ pārpeldējāt jūru vai cīnijāties ar pūķi. Ja jums nav nekāda tēlošanas aizdegšanās, varat izveidot filmiņu ar jūsu fotoattēliem, atskaņojot sirsnīgākos vārdus. Palaidiet ierakstu negaidīti, vienkārši skatoties televizoru vai aizņemieties projektoru un baudiet mājas kino. Esam pārliecināti, ka šo ideju būs viegli īstenot, un viņas neaizmirstība piederēs no jūsu fantāzijas.

Dzīves filma

2. Grāmatu mīļotājiem

Grāmatas vai fotoattēlu albūmi ir lielisks veids aprakstīt savas attiecības un iegūt piemiņas dāvanu, kuru varēsiet paturēt visu atlikušo dzīvi. Atklājiet savu radošumu, ņemiet palīgā savas vai profesionālās zīmēšanas prasmes un izveidojiet ilustrēto jūsu attiecību stāstu, kura beigās būs svarīgākais jautājums. To pašu varat izdarīt un ar jūsu savākatajiem fotoattēliem no jums svarīgiem mirkļiem kopā. Esam pārliecināti, ka saņemot tādu mājienu pirms tam kad jūs nomētisieties uz viena ceļa un paprasīsiet mīļotās roku, izveidos īpašas emocijas un atmiņas.

Grāmatu mīļotājiem

3. Ziņojums pudelē

Ziņojumu pudelē varam saprast kā pasaules fonomenu, kas appīts ar neticamu jūrnieku stāstu, pagātnes noslēpumiem un, protams, mīlestības stāstiem. Atrast šādu ziņojumu izodas ne tuvu ne katram, tomēr šo ideju varat izmantot savām saderinašanām. Tukšā stikla pudelē satiniet lapiņu ar dziļākajām savām jūtām mīļotajai un protams jautājumu vai viņa kļūs par jūsu sievu. Uzaiciniet izvēleto satikt saulrietu pie jūras krasta un staigājot pasakiet, ka kaut ko redzat tālumā. Tai jābūt jūsu iepriekš aizraktai pudelei, pie kuras pieejot un atverot to, mīļotā izlasīs jūsu rakstīto ziņojumu. Nu, un viņai lasot pēdējo teikumu nometīsieties uz viena ceļa un pasniegsiet saderināšanās gredzenu.

4. Negaidīta bilde

Šim oriģinālajam bildināšanas veidam petiesībā ir vajadzīga tikai vieta, kur jūs velētos nofotografēties, tomēr tā, lai mīļotajai tas šķistu dabiski. Varbūt jūs apmēklejat jaunu pilsētu, valsti vai objektu? Palūdziet, lai jūs nofotografētu garāmgājieji vai draugi, nu un nostājoties pozēt, vienkārši nometieties uz viena ceļa un izstiepjiet saderināšanās gredzenu. Pārliecinām, ka meitene tiešām negaidīs šādu pārsteigumu, un tā pat jums būs neaizmirstams saderināšanās kadrs un apkārtēju aplausi.

5. Ielu mākslinieki

Tiem, kas meklē vietu, kur bildināt pilsētas ielenkumā, piedāvajam atcerēties, ka siltais gada sezons gandrīz katra Latvijas un citu Eiropas pislētu vespilsētas aicina ne tikai ar ielas muzikantu skanējumi, tomēr tā pat un mākslinieku piedāvajumiem iemūžināt jūsu portretu. Vienojoties ar vienu šādu mākslienieku, pastaigas laikā, pierunājiet topošu līgavu apsēsties portretam. Pēc kāda laika, māksliniekam beidzot viņu gleznot un pagriežot attēlu viņa ieraudzīs ne sevi, bet jūsu saderināšanās ilustrāciju. Pasniedziet mīļotajai saderināšanās gredzenu un priecājieties par ne tikai jaunu mīlestības etapu, bet un tā iemūžinašanu!

Šie pieci bildināšanas veidi ir oriģināli ar savu vienkāršību, romantiku un sirsnību. Kad un kuru veidu izvēlesieties, atveriet savas dziļākās domas un uz saderinašanās plānošanu skatieties kā uz radošu procesu ar pārsteidzošām beigām!