Kā izvēlēties saderināšanās gredzenu?

Saderināšanās gredzens ir vissvarīgākais bildināšanas elements, pārvēršot jūsu vārdus par redzamu solījumu. Vairumam bildināt gataviem līgavaiņiem saderināšanās gredzena izvēle kļūst par krietnu uzdevumu, it īpaši, kad ne viena vien meitene vismaz padomājusi par to kādu tieši gredzenu vēlas saderināšanās gadījumā. Protams, vienkāršākā izeja būtu vienkārši pajautāt meitenei, taču saderināšanās parasti ir pārsteigums, kas kļūst par pārbaudījumu pārbaudīt, cik labi tu pazīsti savu izvēlēto.

Gredzentins.lv vēlas jums atvieglot saderināšanās gredzena izvēles procesu un sniedz galvenos aspektus, kurus ņemot vērā, izvēlēsieties sapņu gredzenu savai meitenei.

Pārskatiet viņas esošus gredzenus

Viens no labākajiem veidiem sākt meklēt saderināšanās gredzenu, kurš tiešām patiks jūsu mīļotajai, ir pārskatīt viņas jau esošus, nēsājamus un iemīļotus gredzenus. Nu, un, ja nenēsā gredzenus, pievērsiet uzmanību uz citiem viņas esošajām rotaslietām, aprocēm, ķēdītēm un auskariem. Tādā veidā būs informācija par to, kāda stila, krāsas, izmēra un metāla aksesuārus izvēlas jūsu meitene. Pievērsiet uzmanību tam, vai viņai patīk krāsaini, spilgti akcenti, vai paliek pie tradicionāla, klasiska stila, elegantiem risinājumiem. Un pamaniet, ar kādiem dārgakmeņiem izrotāti viņas esošie aksesuāri – vai tie masīvi akmeņi, vai mazas mirdzošas actiņas? Vai viņa dievina dzelteno zeltu, vai otrādi? Tas viss sniegs jums daudz informācijas, tad jums būs stiprs atsperšanas punkts, kuru izmantojot saderināšanās gredzenu izvēlēsieties vieglāk.

Spēlējat ar mājieniem

Ja ir tāda šāda izpratne, par to, ko veletos jūsu nākotnes līgava, izmantojiet mājienus, tam, lai vēl labāk sašaurinātu izvēles pārpilnību. Vairums sievietes ir izvelējušās kādu saderināšanās gredzenu vēlētos sagaidīt no sava nākamā vīra, tad tam, lai patiešām trāpītu, detaļas varat izvilkt no viņas pašas lūpām, izmantojot rūpīgi apdomātus mājienus. Ievērojiet situāciju, kurā citi cilvēki saderinājās, vai tās ir slavenību saderināšanās, un varbūt saderināties nolēma tuvi draugi? Pakomentējiet saņemto citas meitenes gredzenu un naivi pajautājiet savu mīļoto „un ko domā tu?“ Saņemsiet nepieciešamo informāciju, tomēr joprojām noturēsiet pārsteigumu. Tā pat varat izmantot viņas mammas, draudzenes vai māsas padomus, jo varbūt viņas detaļas par jūsu meitenes vēlamo gredzenu zinās labāk nekā jūs.

Izvēlieties cenu rāmjus

Saderināšanās gredzena izvēle ne vienam vīrietim ir bailīga un nepatīkama procedūra vien dēļ esošiem mītiem par tā cenu. Tiklīdz sāksiet gredzena meklēšanu, sadursieties ar viedokļiem, ka par saderināšanās gredzenu nāksies maksāt trīs vai pat piecas mēnešalgas vai tas, jo vajaga ņemt aizdevumu, tam, lai nopirktu saderināšanās gredzenus, kas pārkāpj tūkstotis summu. Vēlamies apliecināt, kad tā nav tikai mārketinga gudrība, kura tiecas izvilināt lielākas summas no pamestiem līgavaiņiem. Patiesībā tas, cik jāmaksā saderināšanās gredzenam, nospriežat jūs. Ņemiet vērā savas finansiālās iespējas un nosakiet stingru budžetu, kuru varēsiet iztērēt saderināšanās gredzenam. Turklāt, aprēķinot, cik gribat iztērēt nākotnes saderināšanās gredzenam, meklēšana kļūs vēl vieglāka, jo zināsiet kādu un kāda izmēra, kādu doto dārgakmeni varat izvēleties, tā pat sapratīsiet vai izvēlēties no dārgiem, vai labāk pieejamiem dārgmetāla variantiem.

Padomājiet par viņas ikdienu

Atcerieties, jūsu meitene šo gredzenu nēsās katru dienu, tad apdomājiet kāda ir viņas ikdiena, aktivitāte un darbība. Saderināšanās gredzenam vajadzētu būt ideāli piemērotam un tam jāsaplūst ar mīļotās ikdienu, netraucējot vienkāršām darbībām. Jūsu meitene aktīvi sporto vai spēlē mūzikas instrumentu, izvēlieties gredzenu ar apaļāku actiņu. Šī izvēle tā pat derēs un meitenēm, kuras stradā ar audumiem vai frizierēm. Ja viņas dienas kartībā vairāk darbību ar rokām, varat meklēt vienkāršu, izturīgu gredzenu un izvairieties no dārgakmeņiem, kuri var atbrīvot, vai dekoratīvos kokgriezumus, kuri var apturēt netīrumus. Turklāt, ārkārtīgi aktīvam dzīvesveidam, brīnišķīgi derēs tikai platīns, kurš ir īpaši izturīgs un pretestīgs skrāpejumiem.

Izvēlieties dārgakmens formu

Galvenais saderināšanās gredzena akcents ir centrālā acs, kurā iestadīts mirdozšs dārgakmens. Tomēr tirgū atradīsiet lielu dārgakmeņu izvēli, kuri izgriezti tajās noteiktajās formās. No tā, kādā formā izgriezts dārgakmens būs atkarīga tā cena, izmērs (karāti), mirdzums un, protams, nēsašanas izturība. Tad ņemiet vērā savus iecēretos cenu rāmjus un meitenes ikdienas īpašības un izvēlieties vajadzīgo dārgakmens formu:

  • Apaļa: Visuniversālākā un ertākā dargakemns actiņas forma vislabāk apzīmējoša dimanta spīdešanu

    Apaļa

  • Ovāls: lieliski der garu un plānu pirkstu īpašniecēm

    Ovāls

  • Taisnstūra: šīs formas dargakmeņiem ir diagonāli iegriezumi, kuri atklāj caurspīdīgumu

    Taisnstūra

  • Spilventiņa: klasiska dimanta forma izveidota vēl XIX gadsimta sakumā, visbiežāk atpazīstama kā kvadrāts ar noapaļotiem stūriem

    Spilventiņa

  • Princeses: populārākā dimanta forma, izgriezta piramīdas piemēru, tad izveido izmēra ilūziju un izdala skatienu

    Princeses

Gredzena izmērs – kā uzzināt?

Saderināšanās gredzena izmēra noteikšana ir pēdējais, tomēr vissvarīgākais izaicinājums. Tam, lai uzzinātu meitenes gredzena izmēru viņai nezinot, varat izmantot ne vienu jau pārbaudītu veidu. Gredzenu izmēri viegli nosakāmi izmantojot meitenes jau esošus gredzenus, pajautājot viņas draugu vai salīdzinot savu pirkstu ar viņas. Esam pārliecināti, ka atradīsiet vislabāk piemērotu veidu un bez papildu raizēm uzzināsiet, kāda izmēra saderināšanās gredzenu izvēlēties. Tā pat pārāk daudz nepārdzīvosiet, ja ar gredzena izmēru netrāpīsiet perfekti, juvelieri jums tiešām palīdzēs palabot ja gredzens mazliet nederēs.

Saderināšanās gredzena izvēle var kļūt par īstu izaicinājumu, jo īpaši ja nezinat no kā sākt. Tad izmantojiet šos gredzentins.lv komandas izvēletos padomus un uz saderināšanās gredzena izvēli paskatieties kā uz patīkamu procesu!